Aktuell

Ny numrering av sträckorna

av Curt den 2011-04-04

Post image for Ny numrering av sträckorna

I år har vi tidtagning på alla sträckorna och därför kommer alla att numreras 1-52, man kan även
fortsättningsvis välja som löpare att springa fler sträckor i följd

Drømmer om norsksvenske ski-dueller

av Curt den 2011-04-01

Post image for Drømmer om norsksvenske ski-dueller

St Olavsloppet gratulerer ”våre” deltagere med VM-medaljer og ønsker velkommen til nye dueller under årets St Olavslopp mellom skistjernene i Norge og Sverige.

VM på ski er nå historie og med norske øyne har det vært et fantastisk mesterskap. Mange friske dueller både i og utenfor løypa mellom nordmenn og svensker har det også vært. I St Olavsloppet 2010 deltok mange av de samme aktørene som har satt sitt preg på VM i Oslo.

Marit Bjørgen, Eldar Rønning, Petter Northug, Øystein ”Pølsa” Pettersen, Johan Kjølstad, Ola Vigen Hattestad, Anders Sødergren er noen av skistjernene som sto på startstreken i 2009/2010.  Gjennom tidene har mang en storhet fra skisporten løpt etapper i St Olavsloppet og bidratt til å sette preg og farge på arrangementet. Og som  Holmenkollen og Ski-VM nå har gjort, så topper vi igjen laget med vår fantastiske spaker Jens Aas, som i 2 VM-uker bidro til store publikumsopplevelser, heftig stemning, gode intervjuer og en flott ramme rundt Ski-VM på arenaen.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen tilbake og det hadde vært spennende med noen skikkelige norsksvenske dueller på noen av etappene. Her  finnes også mange bakker som kan få nye kallenavn dersom det skjer store ting.

St Olavsloppet trekker skistjerner:
https://www.langrenn.com/st-olavsloppet-trekker-skistjernene.4797638-1743.html

St Olavsloppet er et resultat av godt samarbeid mellom Norge og Sverige og forberedelsene til 2011-arrangementet pågår nå for fullt.

SNABBLÄNKAR
Generalpartner
Huvudsponsor