Mange sliter med tørr hud på føtter, særlig de som trener mye. Men det går an å kurere ved enkle grep, i følge Kjellaug Norr i importørselskapet Chroma AS som selger fotproduktet Baby Foot:

  • Baby Foot er en engangs plastsokk med 17 naturlige ekstrakter. Plastsokkene skal være på foten i to timer, og gelen vaskes deretter lett av. Etter fem til sju dager begynner en naturlig peeling-prosess av overflødige døde hudceller som rubbes av med håndflaten eller et håndkle, forklarer Norr, som ikke ser bort fra at mange føler behov for litt fotbehandling etter en tøff påkjenning som St-Olavsloppet.

Spesielt egnet for de spreke

Kjellaug Norr tror at idrettsutøvere tidvis har stort behov for fotbehandling: – De som for eksempel løper mye belaster føttene ekstra og får overskudd av døde hudceller. Det er nettopp dette Baby Foot tar seg av. Vi vet også at herrene ikke er like flinke til å stelle bena som damene, derfor er dette en fin mulighet til å få gode ben for aktive mennesker.

Det er bakgrunnen for at Baby Foot valgte å gå inn som samarbeidspartner med St-Olavsloppet, som i seg selv er en massemønstring av aktive mennesker på ulikt nivå. – Vi synes samarbeidet med St.Olavsloppet var interessant da nettopp idrettsutøvere er en stor målgruppe for Baby Foot, og som vi i fremtiden ønsker å profilere oss mot, fastslår importør Kjellaug Norr.

Suksess fra Japan

  • Baby Foot er det mest solgte fotproduktet i Japan, og allerede etter kort tid i Norden er produktet blitt en stor suksess, sier Kjellaug Norr som har agenturet sammen med makker Kjell Bjørhei. Norr og Bjørhei er også fornøyd med å ha bli omtalt i Dagens Næringslivs som et av produktene med størst veks i Norge. For å mette etterspørselen etter produkter samarbeider de nå med utslagssteder som Parfymelle, Vita, Cubus, P & C , Cosmetique, PHI og helsekostbutikker. Link til hjemmeside: www.babyfoot.name

 

Her er Kjellaug Norr (midten) med Koji og Yoyo fra Baby Foot Japan under et møte i Oslo.