Välkommen till St Olavsloppet

Här finns all information om St Olavsloppet

Är det någon information du saknar?  Kontakta oss här

FJH_1804beskuren

Vad du behöver veta inför tävlingen

Här har vi samlat allt du behöver veta och lite till

 

Tävlingsinformation

Priser och belöningar

Vad finns det för möjlighet till priser och belöningar för deltagandet

 Se här

 

IMG_2881webb2
DSC_1922600

Hur skall man lägga upp träningen?

Här kan ni läsa om träningsråd och andra upplägg för ert deltagandet i St Olavsloppet skrivna av Richard Kingstad, leg. sjukgymnast och redaktör för Aktiv Träning.

Träningsråd 

Hitta boende

Här hittar Ni boende hos våra samarbetspartner samt övriga boendemöjligheter

Se boende

stuga

Senaste information

Jämtkraft Mini-Olav

Jämtkraft Mini-Olav är ett lopp för alla barn med spring i benen. Även i virusperioder behöver vi få röra på oss och gärna tillsammans med andra – på behörigt avstånd såklart. Jämtkraft Mini-Olav följer de rekommendationer som finns från myndigheter. Från den 9:e juni till den 30:e juni arrangeras Jämtkraft Mini-Olav på flera orter i Jämtland. Läs mer här.

Premiär för virtuella St Olavsloppet!

Under rådande omständigheter kommer årets St Olavslopp att genomföras som ett virtuellt lopp. Vi kan som bekant inte springa tillsammans längs vägarna i stafetten i år, men genom virtuella St Olavsloppet peppar och hejar vi på varandra digitalt. Alla springer när och var man vill på egen hand eller i mindre grupper, men aldrig ensam – virtuella St Olavsloppet genomför vi tillsammans! Den virtuella varianten av världens vackraste löpstafett startar måndag den 22/6 och avslutas lördag den 27/6. All information …

Sponsorer