Karoline Wollan løper for Byåsen jenter i St Olavsloppet. Et lag som er med for andre gang. Byåsenjenta var klar til å stikke i vei de 9 kilometerne fra St Olavs bru til Sul.  Smilende og i godt humør la hun av sted.
-Det er fjerde gangen jeg deltar i stafetten. De to første årene deltok jeg for Børsa og Strindheim, noe som har medført at jeg har vært med på seier tidligere. Men når vi stiller lag er det ingen tvil. Jeg er skiløper i det gode miljøet i Byåsen, og da er det naturlig å stille der sommers tid også. Det blir ikke så mange konkurranser i friidrett men innen orientering prøver jeg å få til en del starter.
-Nå skal jeg ut på loppets tredje etappe for min del. Jeg har løpt 8-9 km hver dag. Til vinteren er jeg første års i K19/20. Det blir spennende. Målsettingen er topp 20 i norgescupkonkurranser.