Hela loppet på mindre än en timme!

Igår sprang SP/KL Nessegutten från Levanger hela Sankt Olavssträckan (337,3 km) på 59 minuter! De sprang till och med lite längre under den tiden, 340,5 km avverkades på mindre än en timme.

Totalt var det 50 deltagare i åldrarna 4-60 år som sprang på en rundbana på 1,5 km. Målsättningen var att tillsammans springa 227 rundor, d v s totalt 340,5 km. Vi har alltså första lag i mål som har genomfört hela virtuella Sankt Olavsloppet.

Nessegutten nöjde sig inte med 227 rundor, utan totalt blev det 258 varv och en total sträcka på 387 km!

Både media och speaker var på plats och Nesseguttens
Karl Martin Haugen rapporterar att motivationen var stor för att springa för ett gemensamt mål vilket gjorde att många sprang fler rundor än vad de hade gjort om de hade sprungit var för sig. Självklart var det stort jubel när de 227 rundorna avverkats!

Comments are closed.