I solen runt Alsensjön

Hej främling! – Inlöparna, lag 214, valde att genomföra sitt virtuella Sankt Olavslopp runt Alsensjön. Målet var att med de 11 deltagarna på plats och de fyra som sprang på annan ort ta sig sträckan som motsvarar dagsetappen Östersund – Åre (110 km). Laget startade vid 10-tiden på lördagsmorgonen från Ytterån och hela tiden var det flera löpare på banan samtidigt. I stort sett alla i laget valde att springa flera gånger under dagen men det fanns även tid för gofikestopp och uppfriskande dopp i Alsensjön.

-Vi nådde vårt mål med råge och mer därtill, säger lagledaren Martin Machnow efter att laget sprungit i mål gemensamt, på sedvanligt sätt, i Ytterån. Totalt blev det 218 km så förutom Östersund-Åre avklarades även den fjärde dagsetappen mellan Levanger och Trondheim.

Hej främling! – Inlöparna vid målgången i Ytterån.

Comments are closed.

Translate »