Rapport från Sliper-Sæther

Sliper-Sæther familielag/Bratsberg IL sprang två dagsetapper i årets virtuella lopp. Sju deltagare sprang sträckan Sandvika-Trondheim under fredagen och lördagen. Laget sprang i stort sett loppets vanliga sträckning med start i Sandvika kl 10.15 på fredagsförmiddagen. Lagledaren Terje Sliper berättar om den fina och tuffa laginsatsen:

– Vi elsker å løpe St Olavsloppet, og valgte selvsagt å løpe i år også. Det var kun aktuelt for oss å løpe de reelle etappene på norsk side. Rekordvarme (28-32grader) og forfall fra 3 av løperne ga oss en ekstra utfordring. Selv om vi løp alene uten konkurrenter var det topp innsats og stemning underveis. Imponerende gjennomført av våre 7 løpere, og noen måtte stille opp på flere etapper enn planlagt. Vi sørget for løypevisning og ivaretagelse av sikkerhet ved at en syklist fulgte løperne gjennom alle etappene. Vi savnet selvsagt løpere, følgebiler og den herlige atmosfæren vi opplever ved å løpe St Olavsloppet og gleder oss allerede til å delta for Bratsberg IL i det ordinære St Olavsloppet 2021.

Arrangören gratulerar till en stark insats i värmen och hälsar Bratsberg IL välkommen till 2021 års lopp.

Comments are closed.

Translate »