Släktträff på avstånd

Team Rönnestrand har sprungit St Olavsloppet ungefär vart femte år som en släktträff. I år passade de på att delta i det virtuella loppet och körde en utspridd träff från Stockholm i söder till Strömsund i norr. De 25 deltagarna i laget, några iförda tävlingsdräkter från tidigare år, tog sig hela vägen från Östersund till Trondheim. Mellan yngsta deltagaren, Olof, och den äldsta, Ingrid, skiljer det 87 år!

Lagledaren Peken Rönnestrand berättar att alla rapporterade in sina sträckor via e-post så att det gick att följa lagets framfart.

-Alla har varit väldigt peppade för loppet och särskilt för Ingrid, som just nu är ganska isolerad, blev det en upplivande vecka när hon kunde följa och vara med sina ättlingar virtuellt, säger Peken.

Grattis säger vi från arrangören och hoppas självklart på att det blir en reell släktträff i Sankt Olavsloppet 2021.

Comments are closed.

Translate »